It is currently Wed Aug 12, 2020 6:47 am

Cristelle - 90 *** TERVETULOA KILTAAN ***

Cristelle - 90 *** TERVETULOA KILTAAN ***

Postby Cristelle » Sat Apr 13, 2013 9:55 pm

Hahmon nimi:
Cristelle

Realm:
Burning Legion

Kerro hieman buildistasi ja gearvalinnoistasi, etenkin siitä miten olet päätynyt niihin.:
Olen pyrkinyt hommaamaan/pukemaan sellasta gearia jossa on valmiina spekille sopivat statsit, ettei tarvii reforgee. Jos reforgetaan ni toki turhin stats veke ja parempi tilalle. Spekille sopivat statsit taas katon Internetin syövereistä jos epäilyksiä sen suhteen on.

Onko sinulla Blizzardin Autentikaattori?:
Kyllä

Onko sinulla maksimilevelillä olevia altteja? Mainitse myös niiden maksilevelillä olevat ammatit.:
Yksi on: mage nimeltä Xanthine@Burning Legion. Ammatteina tailoring ja engineering. Linkki laiskoille: http://eu.battle.net/wow/en/character/b ... e/advanced

Tunnetko ketään ennestään Karhun Kaatajista, ja jos tunnet niin kenet/keitä?:
Käytännössä en tunne, olette kaikki vieraita.

Oletko halukas vaihtamaan tarvittaessa buildia/speciä jos se on raidin/killan parhaaksi?:
En

Missä killassa/killoissa olet ollut ennen ja miksi olet vaihtanut/vaihtamassa kiltaa?:
Mors Principium Estissä WotLK-Catan alku, lähdin veks koska släkki jonka kehuttiin kestävän MoPpiin asti (ja niinhän se kestikin). Muutin nykyiseen Crying Heartsiin ja sieltä taas olen lähdössä raidien olemattomuuden ja serverin itsensäkin takia (puolalaiset, perkele).

Pidätkö itseäsi raidaajaana?:
Kyllä

Millainen on raid-kokemuksesi? Luettele ne raid-instassit joista sinulla on kokemusta.:
Ajatellen tuon aikaista level capissa tehtyjä raideja:
WotLK: ICC, OS ja RS
Cata: BwD, TotFW, BoT ja DS
Panda: kaikki... raid finder versiona. Aitoina 10-maneina tehtynä ovat Garalon, Wind Lord Mel'jarak, ToES 3/4 ja Jin'rokh the Breaker.


Mitä add-oneja käytät raidatessasi ja miksi? Onko sinulla mikrofoni?:
Mikki löytyy ja addonit ovat Bartender, Deadly Boss Mods, Decursive, Gnosis, Omen, PitBull4, Clique, Fatality, RSA ja Power Auras Classic. Laitetaanpa tekemäni video mistä noi näkyy: http://www.youtube.com/watch?v=60CVh2yZNT0

Karhun Kaatajat raidaa klo 19.00 - 22.00 torstaisin, sunnuntaisin ja maanantaisin, onhan sinulla aikaa siihen eli hallitsetko omia peliaikojasi?:
Asun itekseni Jyväskylässä joten ei oo kukaan määräämässä. Pidän kuitenkin nukkumisesta joten siinä 23:00-00:00 aikoihin olis kiva lopetella.

Kerro lyhyesti itsestäsi ja siitä miksi haluat Karhun Kaatajiin.:
Nimenä toimii Arto ja ikää on 24 vuotta. Tällä hetkellä työtön slacker mutta koulutus sentään löytyy ja sehän on datanomi. Koska olen datanomi ja vietän aikani tietokoneella, olen myös kasannut sen itsekseni osista. Avainkomponentit ovat i5 2500K (4.7 GHz), 8 Gt RAM ja GeForce GTX 670 OC DCII. Vääntöä on siis sen verran, että voi tappaa Oondastan yli 40 ihmisellä graffat ultralla ja Fraps nauhoittamassa. Nettiyhteys on Elisan antama 100/10 eli lagiakaan ei pitäisi kovin usein olla.
Kiltaan(ne) olen hakemassa koska sen progressi näyttäis olevan suhteellisen sopivalla tasolla. Vaikka 25-maneja ei toistaiseksi olisikaan ni sehän ei haittaa.


Oletko yli 18 vuotias?:
Kyllä

Lisäinfoa (linkki armoryyn yms. mieleen tulevaa)::
Altin Armory-linkki onkin jo ylempänä, joten tässä main: http://eu.battle.net/wow/en/character/b ... e/advanced
Mikäli en pääse raidille vaikka olen lupautunut, pyrin ilmoittamaan asiasta ajoissa. Jos jostain syystä jännättää katsoa muita raidivideoita, niitä löytyy YouTubesta nimen Daunlouded alta. Omistan myös personal nettisivut joissa on turhankin paljon tietoa itsestäni, ja osoite on http://www.ascendantdescending.com
Hakemus loppui edellisellä rivillä.
Cristelle
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 13, 2013 8:40 pm

Re: Cristelle - 90

Postby Palloilija » Sat Apr 13, 2013 10:20 pm

Taisi tulla altin linkki kahteen kertaan joten tässä mainin linkki: http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Cristelle/advanced

Ircissä juteltiinkin jo asioista jonkin verran. Lupaavalta vaikuttaa, joristaan kiltalaisten kanssa hetken mitä tehdään, pikapuoliin saat vastauksen. Onnistuuko tarvittaessa varjon pelaaminen?
User avatar
Palloilija
Site Admin
 
Posts: 585
Joined: Tue Jan 22, 2008 11:44 am
Location: Turku

Re: Cristelle - 90

Postby Cristelle » Sun Apr 14, 2013 12:08 am

Palloilija wrote:Taisi tulla altin linkki kahteen kertaan joten tässä mainin linkki: http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Cristelle/advanced

Ircissä juteltiinkin jo asioista jonkin verran. Lupaavalta vaikuttaa, joristaan kiltalaisten kanssa hetken mitä tehdään, pikapuoliin saat vastauksen. Onnistuuko tarvittaessa varjon pelaaminen?

Katos joo, copypastetin väärän. Sitä sattuu.

Voin hyvin rehellisesti ja suoraan sanoa, että varjon pelaaminen ei kannata. Voin kovimmassa hädässä tehdä parhaani, mutta pelasin viimeksi varjona WotLKissa. Eli voin tehä depsiä mutta hyvää se ei välttämättä ole. Ihan tästä syystä laitoin tuonne, että "Ei".
Cristelle
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 13, 2013 8:40 pm

Re: Cristelle - 90

Postby Palloilija » Sun Apr 14, 2013 7:14 pm

Eiköhän me hommat saada toimimaan. Tervetuloa vaan kiltaan, whispaile minulle taikka Payns:lle jahka saat migrauksen tehtyä niin invataan kiltaan
User avatar
Palloilija
Site Admin
 
Posts: 585
Joined: Tue Jan 22, 2008 11:44 am
Location: Turku

Re: Cristelle - 90 *** TERVETULOA KILTAAN ***

Postby Cristelle » Mon Apr 15, 2013 3:59 pm

Hieno homma. Laitan migrauksen tänä iltana tulille.
Cristelle
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 13, 2013 8:40 pm


Return to Rekrytointi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron