It is currently Wed Aug 12, 2020 7:05 am

Haluat Karhun Kaatajiin? LUE ENSIN TÄMÄ! Päivitetty 09.01.20

Haluat Karhun Kaatajiin? LUE ENSIN TÄMÄ! Päivitetty 09.01.20

Postby Kiekko » Tue Mar 11, 2008 1:07 pm

Lok'tar!

<Karhun Kaatajat> on vuonna 2007 Daggerspinellä perustettu suomalainen pve/raid kilta (Horde). Liikkeellä ollaan leppoisalla ja aikuisella asenteella, tarkoituksena pelaamisen ohella hauskanpito sekä pyrkiä yhdessä etenemään pelissä ja näin näkemään uusia paikkoja wow-maailmassa, kuitenkin niin että kaikki mukana olevat viihtyvät ja nauttivat kokemuksestaan.

Realm on vuoden 2013 alusta ollut Frostwhisper EU (PVP enabled) jonne Karhun Kaatajat muutti Daggerspineltä, syynä realmin kuolema pelaajien vähyyteen sekä myös siksi että osa killan corepelaajista perusti oman kiltansa.

Killan raidaus-ajat ovat ke-to-ma klo 19.00 - 22.00 ( suomen aikaa ). Edellytämme jäseniltämme Teamspeakin käyttöä joten mikrofoni ja taito käyttää sitä pitää löytyä.
Killassa raidaamisen ja memberiksi pääsyn ehtona on PAKOLLISTA omistaa Battle.net autentikaattori, joko Blizzard Storesta ostettuna tai matkapuhelimeen saatavana versiona.
Tarjoamme jäsenillemme serverin parasta suomalaista raidseuraa, hurttia huumoria, osaavat officerit sekä oikeudenmukaista lootinjakoa.

Karhun Kaatajat ovat aina kiinnostuneita niin taidoiltaan kuin geariltaan erinomaisista suomalaisista aikuisista pelaajista. Tällä hetkellä mukaan pääsevät kaikki classit kunhan muutamia perusehtoja vain täyttyy. Valmiiseen hakemuspohjaan pääset tästä tai voit tehdä myös vapaamuotoisen hakemuksen josta selviää ainakin seuraavat seikat:

TÄRKEIN ASIA! : Onko sinulla Battle.net Authenticator?
1. Kuka olet ja ikäsi. Huomaa että Karhun Kaatajiin on 18 vuoden ikäraja. Ole hyvä ja ole totuudenmukainen tässä(kin), valheella on lyhyet jäljet.
2. Raidkokemus sekä armorylinkki.
3. Miksi haet Karhun Kaatajiin ja mitä odotat killalta.
4. Voit kertoa myös muita sinuun ja/tai peliin liittyviä asiota jos katsot että niillä on merkitystä valintaan.
5. On myös mahdollista pyrkiä kiltaan sosiaalisella "hang-around" Nalle-statuksella, jolloin vaadittava geartaso voi olla matalampikin mutta oikeus saada raid-spot on kaventunut huomattavasti. Huomaa että hakemus voidaan silti hylätä vaikka hakisit pelkästään Nalleksi.

Vinkkejä hakemuksen tekoon:
Aivan ensimmäisenä KÄYTÄ AJATUSTA JA AIKAA HAKEMUKSEEN!
Aikaisempiin hakemuksiin tutustuminen on myös kannattavaa, etenkin niiden kohdalla jotka ovat päässeet kiltaan.
Ole huolellinen niin kokonaisuudessa kuin yksityiskohdissa. Älä valehtele tai "muunna" totuutta. Pyri myös olemaan selkeä, liika jaarittelukin on pahasta.

TÄRKEÄÄ! Jos sinulla on jokin/joitakin alla olevaista asioista niin ÄLÄ tee turhaan hakemusta, sitä ei edes käsitellä..

- Sinulla EI OLE AIKEITA HANKKIA Battle.net Authenticatoria. Lukuisten kiltalaisiin kohdistuneiden scammien johdosta tästä ei luistella, ilman autentikaattoria olevalla ei ole pääsyä raidille eikä kiltapankkiin.
- Olet alle 18 vuotta. Valitettavasti johonkin on vedettävä ikäraja ja se on tässä ( vain erittäin painavista syistä tähän vaatimukseen voidaan myöntää poikkeuksia )
- Pelaat Mokkulalla tai jollakin muulla epävakaalla internet-yhteydellä.
- Hahmosi on alle maksimilevelin tai olet pelannut Wowia alle 2 kk. Nalleksi hakevalla tässä voidaan joustaa hieman.
- Hahmosi millä haet ei ole main-hahmosi ja aiot raidata kahdessa/useammassa killassa.
- Pelitilisi tiedot tietää joku muukin kuin sinä itse tai perheesi jäsen.
- Et ole pelitilin alkuperäinen omistaja ja/tai olet hankkinut sen huutokaupasta/puolitutulta jne. EI OSTO ACCOJA

Päivitetty 09.01.2013

- Kiekko
User avatar
Kiekko
 
Posts: 648
Joined: Thu Mar 06, 2008 10:28 am
Location: Stadi

Return to Rekrytointi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron